در خرداد ۱۴۰۴، جلسه کالیبراسیون ممیزان همراه با مراسم جشن بیست وسومین سالگرد تأسیس شرکت DAS با حضور ۳۵ نفر از ممیزان به صورت حضوری و ۱۰ نفر به صورت غیرحضوری برگزار شد. در این مراسم، آقای جانفرانکو بتونی (مدیر ارشد IAS سوئیس)Gianfranco Bettoni، آقای استن رایتStanley Wright (مدیر اسبق DAS انگلستان)، و خانم فرانچسکا گیراردی (مدیر امور بین الملل شرکت IAS) حضور داشتند.
در این جلسه، دکتر علی جلالی، مدیرعامل شرکت DAS، خلاصه ای از دستاوردهای ۲۳ سال گذشته شرکت را ارائه کرد و اهداف آینده را تشریح نمود.
آقای جانفرانکو بتونی با تأکید بر حفظ شأن و منزلت برند بزرگ شرکت و خلق ارزش افزوده برای سازمانها، اعضای شرکت را به یک تیم فوتبال تشبیه کرد و از همکاران خواست با تفکر مثبت و روحیه کاری، در راستای تحقق اهداف مجموعه تلاش کنند.
آقای استن رایت، مدیر اسبق DAS و استاد برجسته دوره های سرممیزی سیستمهای مدیریتی، در ابتدای جلسه خبر درگذشت استاد فقید دیوید آلن اسمایل، بنیانگذار DAS، را اعلام کردند و به احترام ایشان ۳۰ ثانیه سکوت شد.
سپس، آقای رایت خاطرات خود از برگزاری اولین دوره سرممیزی را که حدود ۲۰ سال پیش با همکاری آقای جلالی در تهران برگزار شده بود، بازگو کردند و اظهار داشتند که از همکاری طولانی مدت با ایران، کشوری با فرهنگ غنی و دیرینه، بسیار خوشحال هستند. ایشان همچنین از تربیت شمار زیادی از سرممیزان بین المللی تحت اعتبار CQI-IRCA با همکاری آقای جلالی ابراز خرسندی کردند.
آقای رایت در ادامه افزودند: من آقای جلالی را سالهاست که میشناسم؛ ایشان فردی دانشمند، حرفه ای و باتجربه هستند.
در پایان، آقای جلالی با تشکر از تمامی مهمانان، به ویژه آقایان استن رایت و جانفرانکو بتونی و خانم فرانچسکا گیراردی، اطمینان دادند که همچون گذشته در حفظ و ارتقای جایگاه برند DAS میکوشند. ایشان خاطره ای از سال های نخست تأسیس شرکت بیان کردند، زمانی که دیوید آلن اسمایل شخصاً گواهینامه ها را با نام اختصاری DAS امضا میکردند.
در پایان مراسم، به پاس قدردانی از تلاشهای ممیزان، لوح تقدیری به زبان انگلیسی با امضای آقای جانفرانکو بتونی و آقای جلالی به تمامی ممیزان شرکت اهدا شد.
نظرات
Eleanor2847 says:
https://shorturl.fm/7StT5
Kendra282 says:
https://shorturl.fm/xAHjh